REIKI II  

REIKI betekent universele (rei) levensenergie (ki). Volgens de reiki-leer zijn de onderstaande vijf affirmaties de sleutel tot een vreugdevol leven: 

  • Vandaag maak ik me geen zorgen.
  • Vandaag ben ik niet kwaad.
  • Vandaag eer ik mijn ouders, ouderen en leraren. 
  • Vandaag werk ik op een eerlijke manier. 
  • Vandaag respecteer ik alles wat leeft. 


Op de volgende pagina vind je meer informatie over hoe ik deze reiki behandeling geef. 


Reiki II behandeling

Met de reiki behandeling  breng ik jouw aura en chakras in balans zodat je je weer lekker in je vel voelt. 

Het is erg belangrijk voor mij dat JIJ je op je gemak bij mij voelt en jezelf mag zijn. Om het voor jou makkelijker te kunnen maken gebruik ik een comfortable behandeltafel, zet ik een rustig muziekje op en wellicht steek ik wierook aan als je het natuurlijk fijn vindt. Je kunt je dan lekker ontspannen en genieten van deze fijne behandeling.

Ik houd mijn handen boven jouw chakras en raak jouw lichaam niet aan. Ik stel me open voor de prachtige universele energie die door mijn handen heen naar jouw chakras stroomt. Ik zal extra energie aan die chakras geven waarbij ik bepaalde blokkades aanvoel. 
Daarnaast zal ik deze reiki sessie versterken met fonoforese - een behandeling met geluidsfrequenties door middel van stemvorken. De trilling van deze stemvorken zal de aura en chakras weer in balans brengen. 


Na de reiki behandeling bespreken wat jouw en mijn ervaringen zijn geweest, hoe ik je verder kan helpen en wat je vervolgens zelf kunt doen. 

Ik ben er om jou te helpen 😊!


Reiki en communiceren met huisdieren

Met de reiki behandeling breng ik de aura en alle belangrijke chakras van je huisdier in balans zodat hij/zij zich weer lekker in eigen vel voelt. 

Ik doe eerst een korte visuele meditate waarbij ik jouw liefje vraag of ik deze behandeling aan haar/ hem mag geven. Zo ja, dan begin ik. 

Ik houd mijn handen boven de chakras van je lieverd en raak haar/ zijn lichaam niet aan. Ik stel me open voor de prachtige universele energie die door mijn handen heen naar haar/ zijn chakras stroomt. Ik zal extra energie aan die chakras geven waarbij ik bepaalde blokkades aanvoel. Je mooie 'kindje'  hoeft helemaal niets te doen. Hij/ zij mag lekker genieten van deze fijne behandeling. 

Tijdens de reiki sessie kom het vaak voor dat ik bepaalde emoties van jouw dierbare huisdier binnen krijg. Er  ontstaat een telepathische COMMUNICATIE waarbij ik zijn/ haar gedachten en/ of gevoelens kan waarnemen en doorgeven naar zijn/ haar baasje. 

Na de behandeling bespreken wat mijn ervaringen zijn geweest, hoe ik jouw liefje verder kan helpen en wat je vervolgens zelf kunt doen.